About

Een heldere blik

Hard en kritisch omvormen tot zacht- en mildheid, zonder de scherpte te verliezen. Dat begint bij het verlaten van het oordeel, over anderen en de omgeving. Zachte kracht vind ik in een heldere blik over de situatie, wat je denkt en voelt. Het heeft me zoveel gebracht. In mijn eigen leven en in mijn coachingspraktijk.  

Ik luister en stel vragen. De vragen geven je inzicht over waar je naartoe wilt werken en hoe je de volgende stap zet. Het antwoord zit in jezelf – en dat weet je eigenlijk ook wel. Je moet op eigen kracht uit die groef komen.  

Na mijn studie Bestuurskunde ben ik werkzaam geweest bij een organisatieadviesbureau, vervolgens bij Randstad/Yacht management en daarna bij de twee hogescholen in Rotterdam. Begeleiden van (interim)professionals en studenten was onderdeel van mijn werk. Ik ben nu twee jaar werkzaam bij de Kindertelefoon en Alles oké supportlijn (voor jongvolwassenen) en heb sinds een jaar mijn eigen coachingspraktijk. In 2021 heb ik de opleiding tot holistisch coach met succes afgerond.

Ik ben geboren in 1966, woon en werk in Rotterdam, heb drie kinderen (15, 17 en 22) en een partner, hou van goede gesprekken met vrienden, muziek, dansen en wandelen met hond Ozzy.

Meer informatie over mijn werkervaring vind je op mijn linkedin-pagina.
https://www.linkedin.com/in/carolineroerendezaken/